Ring oss på 08-501 64 020 – vi är på plats idag mellan 07-12. Dock stängt under utbildning och möten.

FAQ

De allra vanligaste frågorna besvarade:

u

Hur går själva processen till?

Först ställer vi frågor om er och era mål. Vi har ett frågeformulär som benar ut begreppen. Därefter gör vi ett designförslag. Efter ert ok bygger vi vidare. Därefter godkänner ni allt och sidan görs offentlig.

u

Hur snabbt går det tills vår webbplats är klar?

Det beror på storleken på er webbsida och hur lång kö vi har. En enkel sida bygger vi på 2 veckor, en större sida behöver kanske 3-4 veckor, medan e-handel kräver mer tid. Ju mer text- och bildmaterial ni har klart innan sidan ska göras, desto snabbare går det att skapa den.

u

Kommer sidan att fungera bra i mobiler?

Ja, vi designar alltid med så kallad responsiv design. Det är oerhört viktigt. Responsiv innebär att utseendet på er webbsida anpassas, och oavsett om besökaren har dator, platta eller telefon så kommer webbsidan att se bra ut.

u

Är min nya webbsida sökbar av Google?

Ja, alla webbsidor vi skapar kan ses av Google, men konkurrensen är hård och för att nå högre placeringar i sökresultaten kan vi hjälpa er med långsiktig SEO.

u

Kan jag själv ändra i innehållet?

Ja, vi bygger med en välkänd sidbyggare som är flexibel och medger det ni önskar. Allt beror på era förkunskaper, ert intresse och hur mycket arbetstid ni kan avsätta. Vi kan självfallet hjälpa er.

u

Jag behöver webbhotell och domännamn.

Vi vet vilka webbhotell som är bra för olika slags webbsidor. En enklare webbsida kräver mindre resurser än t.ex e-handel med många samtidiga besökare. Ni skall själv äga både domännamn och webbhotell så att ni blir helt oberoende.

u

Kan ni sköta om webbsidan åt mig?

En webbsida blir aldrig ”färdig”. Er webbsida kräver daglig omsorg för att säkra sidan och skydda er investering. Tecknar ni ett supportavtal så ansvarar vi för detta, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Och vi kan skriva nya inlägg, lägga in nya produkter och hålla er information aktuell.

Kontakta Jolico

08-501 64 020

hej@jolico.se

Facebook Messenger

Följ Jolico på facebook

Pin It on Pinterest