Vem är
Johan då?

Vem är
Johan då?

Jag skapar hemsidor. Jag ser till att din webbplats går som en klocka. Din webbplats är en personlig förlängning av dig och ditt varumärke, och jag är stolt över att göra ett bra jobb!

Jag har en gedigen bakgrund inom trycksaksdesign och applicerar dessa kunskaper på webbdesign. Jag har samlat på mig många års erfarenhet genom en lång rad olika projekt.

Oavsett hur stor eller liten din webbplats behöver vara, så finns jag där för dig. Oavsett vad!

Ska vi jobba ihop?

Grafisk känsla + WordPress + Divi

En unik kombination som ger dig form, funktion och trygghet.

Började med grafisk design

Först med gnuggisar och fars skrivmaskin, sedan med fotosatt text och ljusbord. Sedan blev det Mac och PageMaker. Adobe CC är mitt redskap idag. Älskar design.

2006 började jag göra hemsidor i Rapidweaver och övergick till WordPress 2009. Jag fick mina första kunder som extraknäck och snart kunde jag säga upp mig.

2015 flyttade jag från Sverige och lever som Digital Nomad i Asien. Reser, upplever och arbetar.

Jag blir aldrig fullärd. Jag lär mig något nytt varje dag: ‘Learning by doing’.

Jag skapar med WordPress & Divi

WordPress är världens mest använda CMS (content management system). Först avsett för bloggar men har utvecklats för att driva ‘vanliga’ hemsidor. WordPress driver numera var 4:e hemsida (källa).

Jag bygger sidor i temat Divi (länk). Det finns nädtan ingen begränsning på vad man kan skapa med Divi. Utseendet kan anpassas för varje projekt. Och mina kollegor i alla Divi-grupperna på Facebook är till stor hjälp och inspiration.

Att jobba med mig är enkelt och prestigelöst. Jag bryr om det jag gör. Jag har bra priser eftersom mina kostnader är lägre än för byråer i Sverige

Ser fram emot att få jobba med dig

Khwaeng Talat Phlu
Khet Thon Buri
Bangkok, Thailand
hej@jolico.se

Följ mig:

Gravityscan Badge

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest