Johan Linder Communication
HEM —– UPPDRAG —– KONTAKT —– OM —–

Mera gratis till mina kunder!

18 augusti, 2019 | Teknik | 0 Kommentarer

Mera gratis till mina kunder!

Alla mina avtalskunder som har fått sin webbplats optimerad med Swift Performance Lite kommer att uppgraderas kostnadsfritt till Swift PRO under den närmaste tiden.

Swift är ett tillägg till WordPress som snabbar upp din webbplats. I många fall kan jag kapa laddtiden med 1-2 sekunder. Lite som en Turbo till bilmotorn. Ju snabbare sida du har, desto fler chanser till avslut får du. Det påverkar även hur Google uppfattar din webbplats, som då placerar dig högre.

Har du inte fått Swift är det kanske dags nu? Först ska du teckna ett serviceavtal. Därefter går jag genom din webbplats, ställer in Swift och optimerar allt – självklart gör jag backup innan. Oftast tar detta 2 timmar. Tar det kortare tid får du det tillgodo. Om Swift inte fungerar bra på just ditt webbhotell, har jag andra lösningar.

Hör av dig så snabbar jag upp din webbplats!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

0
    Varukorgen
    Din varukorg är tomÅtervänd till butiken