Åstorps BTK

Det var med Åstorps Bordtennisklubb allt började för över 10 år sedan. Jag blev ombedd att göra deras hemsida och den första versionen byggdes med Rapidweaver. Eftersom ordföranden ville kunna skriva inlägg själv testade jag flera lösningar, men föreningens växande behov gjorde det omöjligt att bygga sidan med det programmet.

Lösningen blev WordPress. Av en slump valde jag ett gratistema från Elmastudio som jag gillade att arbeta i. Och ordföranden och kanslisten kunde skriva och publicera för glatta livet. Föreningen växte, tävlingarna blev fler och större, och ribban höjdes. Men kostymen på nätet växte med dem. Det är fördelen med WordPress. Nu publicerar man t.ex tävlingsresultaten nästan i realtid, detta tack vare enkelheten.

Föreningens hemsida har idag blogg, facebook-flöde, tävlingsinformation, och föreningsinformation. Hemsidan var för övrigt den första inom pingisvärlden att vara 100% mobilanpassad och använda SSL. Temat kommer fortfarande från Elmastudio, dock används numera ett premiumtema.

Och jag har tagit hand om sidan med varm hand sedan dess, även efter jag både flyttat från orten och landet. Jag designar även deras trycksaker, då främst tävlingsinbjudningar och programblad.

 

När ska jag hjälpa er?