Är du redo för en erfaren guide som ger dig snabba och kraftfulla resultat?

.
Mitt företag är en förlängning av mig själv, precis som ditt. Allt arbete jag gör speglar det.

Det är viktigt att din webbplats är ett uttryck för din vision och ditt mål för din verksamhet, samt att den uttrycker stolthet över hur långt du har kommit.

Jag tar mig tid att lära känna dig och ditt arbete så att jag kan bli säker på att jag kommer att göra dig rättvisa. Det är ganska enkelt, det är vad jag skulle vilja göra för mig själv.

Så här kan vi arbeta tillsammans:

Hemsida till fast pris 7000kr

Detta erbjudande är nog för många enkla webbplatser. Framsida, sida om ditt erbjudande och kontaktsida. Extra sidor mot tillägg. Snabb leveranstid pga ett effektivt arbetssätt.

Anpassade projekt

Hemsida med avancerade funktioner som t.ex nyhetsblogg, e-handel, gallerier, evenemang, kalendrar, formulär och nyhetsbrev. Designen anpassas efter din grafiska profil.

Support & assistans

Ett supportavtal frigör tid från ditt företag och du slipper oroa dig. Är du beroende av din webbplats och om du inte är en webbutvecklare, bör du inte göra allt själv. 

Elena Malmefeldt

Jag rekommenderar Johan varmt till er som vill ha professionell hjälp med er hemsida. För oss har det varit av stor betydelse att uppdraget inte har skett passivt, utan han har kommit med förslag både i funktion, design och ytterligare förbättringar som gjort att hemsidan ger ett helt annat intryck än det vi själva tog fram. Varmt tack för ditt engagemang och lyft av hemsidan!

Hälsokunskap / Wellness Screening

Amanda Svenonius

Johan har hjälpt oss bygga en hemsida på två olika språk. Tog över efter att ett liknande företag övergett ett sjunkande skepp och kvar stod vi med en oduglig sida och höga kostnader. Han redde upp oredan och vi är efter flera års samarbete fortfarande nöjda. Den enda jag skulle kontakta när det kommer till att göra hemsidor.

Webshoplagret

Åsa Spännargård

Vill passa på att tacka dig för allt fint och hjälpsamt samarbete med uppbyggnaden och förvaltningen av vår hemsida som nu fungerar så bra!

Intresseförening för Dialektisk Beteendeterapi

Leif Brand

Fixar alla problem, små som stora, ger inte upp, svarar alltid snabbt på frågor. Kommer alltid med förslag på förbättringar som hjälper din sida att växa och nå ut bättre! Super helt enkelt!

Brand New Balance

Angelica Edsfeldt

Det är många som berömmer vår hemsida. Och det är alltid lätt att jobba med Johan! Han är snabb och lyssnar på vad man vill, men kommer även med egna förslag. Och framför allt känns det som att Johan förstår precis hur jag vill ha det.

Aptitfabriken

Sofia Malmqvist

Johan har varit en av de bästa jag någonsin har anlitat – utan överdrift. Han har varit väldigt hjälpsam och mycket förstående med mina önskemål för min hemsida. Bortsett från det har han stora kunskaper i webbdesign och han delar gärna med sig värdefull information för att förbättra webbplatsens funktioner. Han byggde min hemsida efter mina skisser till 99% och jag är mer än nöjd med resultatet.

Sofia Malmqvist Productions

Freddie Roth

Otroligt nöjd med Johans arbete och förståelse för min/vår situation. Nu kan vi ägna mer tid åt det som vi faktiskt ska ägna vår tid åt. Tack för hjälpen.

Mv1

Elin Lilliebjelke

Via ett forum på Facebook nappade Johan på min fråga om ett problem med min hemsida. En halv arbetsdag hjälpte han mig att forska i problemet som tillslut löste sig, efter många om och men! En hjälpsam & godhjärtad person, som inte ger sig, är värd allt i världen när man själv inte förstår något i datavärldens teknik.

Fotograf ElinL