Service i världsklass

Utan ett dyrt kontor på fina gatan!

Jag har väldigt korta beslutsvägar. Du pratar alltid med den som gör jobbet. Inga säljare, projektledare, kontoansvariga eller receptionister – det är jag faktiskt stolt över. Och det tjänar du på!

Men jag är inte ensam. Mina copywriters finns i Blekinge, Göteborg och Stockholm, illustratörer finns i Skåne, Indonesien och Schweiz, och min programmerare pendlar mellan Stockholm och Filippinerna. Övriga specialkompetenser som t.ex SEO, annonsering och video hyr jag in från duktiga kollegor.

Vill du inleda ett samarbete? Skicka en kort rad till hej@jolico.se.

Johan Linder
Jag blev webb-byggare av en slump!

Hur allt startade…

2006: Fick förfrågan om att bygga webb för Åstorps Bordtennisklubb. Byggde först med Rapidweaver och 2009 flyttade jag över allt till WordPress och deras sida blev mobilanpassad redan 2012, långt före andra pingissajter.

2012-2014: Började bygga webb som en bisyssla. Aptitfabriken, Kullaleden, A Slice of Swedish Hospitality, ErnstsHus, Örestrand m.fl. Lärde mig bygga flerspråkigt med WPML. Flera av dessa sajter är fortfarande igång.

2014: Byggde webb för Sveriges Orkesterförbund. Mitt första projekt med temat Divi och min första butik med WooCommerce. Sidan är fortfarande i drift. Greencon var min andra Divi-sajt, även den är fortfarande igång.

2015: Flyttade från Helsingborg till Asien och fick allt fler uppdrag. Engagerade mig i supportgrupper på Facebook och startade användargruppen Elegantthemes Sweden eftersom det saknades en svensk användargrupp för Divi.

2016: Började samarbeta med AttentionMedia. Byggde sju butiker åt Skivtryck och Discrepublic. Bygger även deras artistportaler och andra sajter, och hanterar underhållet för flera av deras kundsajter.

2017: Inledde lokala samarbeten, t.ex K-hotel, Equality Catering Co, Home is Kaapstad, Travel Kaapstad, IH Capetown, Aussie Bar, samt Buko Beach Resort i El Nido och Ridetours i Melbourne. Jag sköter fortfarande om de två sistanämnda.

2017: Utvecklade nya samarbeten i region Mittskåne. Detta ledde bl.a till Nyrups Naturhotell, Robusta Äventyr, Elisefarm, Mitt Skåne Företagareförening, samt uppdrag för Visit Mittskåne.

2019: Började samarbeta med Cabello och byggde Trenza åt dem. Deras huvudsida Frisörgrossen tog jag över 2022 och byggde om den butiken i Divi året därpå. Hanterade sedan deras grafik, kampanjer och nyhetsbrev.

2021: Blev partner med Weekend Webbexperterna. Bygger nya sajter och hjälper dem med äldre kundsajter.

2022: Började samarbeta med Webpages NKLT. Bygger nytt och sköter om deras äldre kundsajter eftersom de inte själva arbetar med WordPress.

Jag har utvecklats genom samarbete med osjälviska och kunniga kollegor. Tillsammans med dem erbjuder jag SEO, annonsering, copy, video, animation, illustration och programmering. Jag är sanslöst tacksam för mina trevliga partners.

Halva arbetstiden ägnar jag åt befintliga kunder med ändringar, goda råd, assistans och support – jag har tid för din nya webbplats.
Vad kan jag göra för dig?

Vad är jag bra på?

%

WordPress

%

Divi

%

CSS + HTML

%

Photoshop

%

Engagemang

%

Nöjda kunder!

Några av de partners jag litar på:

Låt oss prata webb!