Min blogg

Jag skriver om färdiga projekt, nya tjänster och erbjudanden, nytt om WordPress, säkerhet, juridik och annat som jag tycker är viktigt, både för mina gamla kunder och dig som kanske blir min nya kund. Jag publicerar även inslagen på Facebook, så följ mig gärna där.

Nu är Divi4 här

Nu är Divi4 här

Lanseringen av Divi4 ändrar WordPress-världen i grunden. Du kan nu bygga sidhuviden, arkivsidor, bloggar och sidfot på samma sätt som du skapar innehållssidor, dvs med den intuitiva sidbyggaren i Divi.

Rååpunkten Sjukgymnastik

Rååpunkten Sjukgymnastik

Rååpunkten Sjukgymnastik i Helsingborg fick en ny webbplats. Jag vidareutvecklade den design de hade gjort innan och tillförde en del nytt. Flytt av deras epost ingick också.

Ridetours fick ny sajt

Ridetours fick ny sajt

Ridetours arrangerar bussresor längs The Great Ocean Road väster om Melbourne i Australien. Efter ägarbyte skulle webbplatsen göras om. Resultatet blev en luftig sajt, fokuserad på deras kärnvärden och med klar information.

Boka timmar med Swish!

Boka timmar med Swish!

Nu kan du beställa timmar till din timbank med Swish-appen. Absolut snabbast för akuta uppdrag. Ju fler timmar du köper samtidigt, desto lägre blir timpriset.

Mera gratis till mina kunder!

Mera gratis till mina kunder!

Alla mina kunder som har fått sin webbplats optimerad med Swift Performance Lite kommer att uppgraderas GRATIS till Swift PRO under den närmaste tiden. Swift är ett tillägg till WordPress som snabbar upp din webbplats. Lite som en Turbo till bilmotorn.

Ensam må vara stark…

Ensam må vara stark…

Ensam är stark, men tillsammans med andra är man desto starkare. Det är då Facebook-grupperna är vettiga, där finns kunskaperna.

Grafiska arbeten

Grafiska arbeten

Det var så jag började. Och det känns kul att få lägga WordPress, Divi och webben åt sidan ett tag och gå offline. Back to basics alltså. Jag hjälper idag mina kunder med logotyper och enklare trycksaker.

Jag kapar topparna och stöder dig & din byrå

Jag kapar topparna och stöder dig & din byrå

Jag kapar arbetstopparna och hjälper dig. Sedan i våras är jag partner till en byrå. Jag bygger kompletta webbplatser efter deras design och stöder dem vid lansering när de behöver hjälp, t.ex vid sjukdom och semestrar. Behöver din byrå stöd? Hör av dig!

CB Språktjänster

CB Språktjänster

CB Språktjänster fick idag en ny webbplats. Detta Uppsalaföretag utbildar i svenska på företag. De erbjuder även andra språktjänster, som t.ex översättning av böcker och i muntlig framställning.

Pin It on Pinterest