Blogg – erbjudanden – nytt om våra tjänster

Nyheter

Piloting Sustainability

Piloting Sustainability

"Platform for engaging in sustainability initiatives, including workshops and innovation projects." Projektet startades av Carlos Cordova i Helsingborg och de har bedrivit workshops inom hållbarhet. Nu tar de klivet vidare och erbjuda andra att fortsätta med idéen....

läs mer
RFK Gripen

RFK Gripen

Radio Flygklubben Gripen fick en ny hemsida idag. Tidigare hade de en sida skapad i ett webbhotells sidbyggare. De byggarna har sina begränsningar och är inte alltid roliga att arbeta med. Kul att hinna med gratisjobb åt en ideell förening. Jag sponsrar några...

läs mer
Får det vara en PopUp?

Får det vara en PopUp?

En popup på en hemsida kan ha flera fördelar: Öka konvertering, förbättra kundengagemang, minska bounce rate och förbättra marknadsföring. Popups kan irritera besökarna om de inte är utformade på ett bra sätt. Se till att de är relevanta, övertygande och användarvänliga.

läs mer
Hur kan man skydda sin WordPress-sajt?

Hur kan man skydda sin WordPress-sajt?

En WordPress-sajt är bara så säker som du låter den vara. Om din sajt blir hackad pga bristande säkerhet och dåliga rutiner riskerar du ditt rykte på internet. Har du råd att mista affärer pga detta?

läs mer
Nya Nyrups Naturhotell

Nya Nyrups Naturhotell

Nyrups Naturhotell är en kund som varit med mig sedan 2017. Deras nya hemsida gick live idag. Uppfräschad design, annan sidstruktur och nytt innehåll. Men samma härliga upplevelse. Besök sidan på samma adress som innan: https://naturhotell.se

läs mer
Ny prislista

Ny prislista

Ny support-prislista gäller från idag. Ändringarna gäller inte för supportavtalen, endast för nya tjänster och webbhotell.

läs mer
Villa Ekebo

Villa Ekebo

Ylva driver ett mysigt Bed & Kitchen i Borgholm. Hennes hemsida fungerade illa pga det nya i php8. Såklart kunde jag hjälpa till.

läs mer
BioGas Gotland

BioGas Gotland

BioGas Gotlands hemsida behövde ganska mycket kärlek: Deras webbhotell hade t.ex bytt till php 8, så hemsidan hade upphört att fungera.

läs mer

Pin It on Pinterest