Min blogg

Jag skriver om färdiga projekt, nya tjänster och erbjudanden, nytt om WordPress, säkerhet, juridik och annat som jag tycker är viktigt, både för mina gamla kunder och dig som kanske blir min nya kund. Jag publicerar även inslagen på Facebook, så följ mig gärna där.

Bevaka Swish drift

Bevaka Swish drift

Om dina kunder har problem att swisha innebär det uteblivna affärer. Bra för dig att ha koll på Swish alltså.

Ny sajt: Elisefarm

Ny sajt: Elisefarm

Idag fick Elisefarms nya webbplats äntligen se dagens ljus. Elisefarm driver hotell, restaurang, golfbana, konferens, spa och festvåning.

Divi Black Friday kommer snart

Divi Black Friday kommer snart

Black Friday kommer bara en gång om året och då kommer Elegant Themes att göra något riktigt speciellt. Årets Black Friday-försäljning börjar fredag 29 november och du vill definitivt inte missa det!

Nu är Divi4 här

Nu är Divi4 här

Lanseringen av Divi4 ändrar WordPress-världen i grunden. Du kan nu bygga sidhuviden, arkivsidor, bloggar och sidfot på samma sätt som du skapar innehållssidor, dvs med den intuitiva sidbyggaren i Divi.

Rååpunkten Sjukgymnastik

Rååpunkten Sjukgymnastik

Rååpunkten Sjukgymnastik i Helsingborg fick en ny webbplats. Jag vidareutvecklade den design de hade gjort innan och tillförde en del nytt. Flytt av deras epost ingick också.

Ridetours fick ny sajt

Ridetours fick ny sajt

Ridetours arrangerar bussresor längs The Great Ocean Road väster om Melbourne i Australien. Efter ägarbyte skulle webbplatsen göras om. Resultatet blev en luftig sajt, fokuserad på deras kärnvärden och med klar information.

Boka timmar med Swish!

Boka timmar med Swish!

Nu kan du beställa timmar till din timbank med Swish-appen. Absolut snabbast för akuta uppdrag. Ju fler timmar du köper samtidigt, desto lägre blir timpriset.

Mera gratis till mina kunder!

Mera gratis till mina kunder!

Alla mina kunder som har fått sin webbplats optimerad med Swift Performance Lite kommer att uppgraderas GRATIS till Swift PRO under den närmaste tiden. Swift är ett tillägg till WordPress som snabbar upp din webbplats. Lite som en Turbo till bilmotorn.

Ensam må vara stark…

Ensam må vara stark…

Ensam är stark, men tillsammans med andra är man desto starkare. Det är då Facebook-grupperna är vettiga, där finns kunskaperna.

Pin It on Pinterest