Kontakta oss

Email, telefon eller chatt?

Använd gärna formuläret nedanför.
Skicka större filer med
Sprend
 eller WeTransfer

Ring 010-511 10 35

Öppet mån-fre 07-12 svensk tid

Telefon & chat är stängd under utbildning eller möte.

Akut? Eposta vår Gmail, den bevakas 24/7.

Chatta

Klicka på ikonen nere till höger.

Chatten är normalt öppen vardagar 7-12.
Skicka ett meddelande om vi inte är online.
Ange då hur och när vi kan nå dig.

Skriv en rad:

Vad kan vi göra för dig?

Följ Jolico:

Följ Jolico:

Vem är jag?

 
Från anställd till digital nomad

Mitt namn är Johan Linder och jag brinner för att hjälpa företag och organisationer att förmedla sig på nätet och nå ut till sina kunder, nya som gamla.

Jag arbetade heltid i en helt annan bransch och började bygga hemsidor parallellt med min anställning. Efterfrågan växte snabbt och 2009 blev jag frilansare på deltid.

2015 var ett påfrestande år för mig vilket bl.a. resulterade i en längre sjukskrivning, och det var då som jag på allvar började fundera på vad jag värdesatte i livet och hur jag kunde skapa en tillvaro med större mening.

Jag har alltid haft ett stort reseintresse och trivs i klimat på varmare breddgrader och där och då började jag skapa min vision om ett liv som digital nomad där jag skulle kunna försörja mig på nätet, arbeta platsoberoende och bo vart som helst i världen. 2015 blev det verklighet och idag bor jag i Thailand, lever ett enklare och mer flexibelt liv, med färre måsten.

Min drivkraft

Jag har ett genuint intresse att sätta mig in i och förstå mina kunders behov. Jag är nyfiken och utvecklingsinriktad vilket återspeglas i den bredd av uppdrag som jag arbetar med. Bland mina kunder finns idrottsklubbar, företagare och offentliga verksamheter.

Kundernas skiftande behov och intressen stimulerar mig och ger utlopp för min kreativitet. Den bästa belöningen i mitt arbete är att få positiv feedback från nöjda kunder, att få höra att jag lyckats träffa ”mitt i prick” är oslagbart.

Mina styrkor

Förutom min långa erfarenhet och mitt tekniska kunnande, ser jag min prestigelöshet och förmåga att möta kunden utifrån sina förutsättningar som mina främsta styrkor. Jag är effektiv, bryr mig om det jag gör och kan erbjuda mycket bra priser tack vare lägre kostnader än i Sverige.

Johan Linder

Vem är teamet?

 

Mina kollegor består av duktiga personer med spetskompetens inom WordPress, WooCommerce, branding, copy, illustration, SEO, säkerhet, annonsering i sociala medier och översättning till olika språk.

De kopplas in vid olika tidpunkter för att lösa problem och utveckla webbplatser, samt vid behov efteråt.

Är du intresserad av att jobba med oss? Hör av dig!

Vill du också ha vårt nyhetsbrev?

Då och då skickar vi tips om WordPress, säkerhet, nya funktioner och mycket annat.

Vi kommer inte att fylla din inbox. Och vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till andra. Lovar.
Villkor: Genom att prenumerera samtycker du till att vi får tillgång till ditt namn och epostadress.
Vill du säga upp prenumerationen eller ändra dina uppgifter klickar du på länken i nyhetsbrevet.