Kontakta oss.

Vi har email, svensk telefon,

Skype och Messenger.

Använd gärna formuläret nedanför.

Filer måste alltid skickas via:
Sprend
eller WeTransfer

Skype eller Telefon

Vi är ofta upptagna med kundutbildning, och kan därför inte alltid nås. Vi vill fokusera på dina behov och ge dig all uppmärksamhet när vi pratas vid. Det är därför du behöver boka telefontid. Givetvis har vi svenskt telefonnr.

Messenger

Nere till höger ser du en blå ikon.
Klicka så får vi prata via Messenger.

OBS. Du behöver inte ha Facebook eller Messenger installerad för att prata med oss. Är vi inte online kan du lämna ett meddelande. Ange hur och när vi kan nå dig via email, telefon eller Skype.

Hör av dig.

Vad kan vi göra för dig?

Vem är jag?

Från anställd till digital nomad

Mitt namn är Johan Linder och jag brinner för att hjälpa företag och organisationer att förmedla sig på nätet och nå ut till sina kunder, nya som gamla.

Jag arbetade heltid i en helt annan bransch och började bygga hemsidor parallellt med min anställning. Efterfrågan växte snabbt och 2009 blev jag frilansare på deltid.

2015 var ett påfrestande år för mig vilket bl.a. resulterade i en längre sjukskrivning, och det var då som jag på allvar började fundera på vad jag värdesatte i livet och hur jag kunde skapa en tillvaro med större mening.

Jag har alltid haft ett stort reseintresse och trivs i klimat på varmare breddgrader och där och då började jag skapa min vision om ett liv som digital nomad där jag skulle kunna försörja mig på nätet, arbeta platsoberoende och bo vart som helst i världen. 2015 blev det verklighet och idag bor jag i Thailand, lever ett enklare och mer flexibelt liv, med färre måsten.

Min drivkraft

Jag har ett genuint intresse att sätta mig in i och förstå mina kunders behov. Jag är nyfiken och utvecklingsinriktad vilket återspeglas i den bredd av uppdrag som jag arbetar med. Mina kunder representerar idrtottsklubbar, företagare och offentliga verksamheter.

Kundernas skiftande behov och intressen stimulerar mig och ger utlopp för min kreativitet. Den bästa belöningen i mitt arbete är att få positiv feedback från nöjda kunder, att få höra att jag lyckats träffa ”mitt i prick” är oslagbart.

Mina styrkor

Förutom min långa erfarenhet och mitt tekniska kunnande, ser jag min prestigelöshet och förmåga att möta kunden utifrån sina förutsättningar som mina främsta styrkor. Jag är effektiv, bryr mig om det jag gör och kan erbjuda mycket bra priser tack vare lägre kostnader än i Sverige.

Johan Linder

Vem är vi?

Teamet består av fantastiska personer med spetskompetens inom t.ex WordPress, säkerhet, WooCommerce, branding, copy, SEO, annonsering i sociala medier och översättningar.

De kopplas in vid olika tidpunkter för att lösa problem och utveckla webbplatser, både under projekten och vid behov efteråt.

Är du intresserad av ett samarbete? Hör av dig!