Hemsida till fast pris eller en anpassad webbplats utan begränsningar?

.
Jag bygger webbplatser som får din verksamhet att växa. Vad behöver du?
.

Färdig webbplats till ett fast pris eller specialanpassat utan begränsning.

Jag bygger webbplatser som får din verksamhet att växa. Vad behöver du?

Föreställ dig lättnaden när du äntligen kan plocka bort ”en ny webbplats” från din att-göra-lista.

Jag hjälper dig smärtfritt och enkelt att få din nya webbplats live och snabbt spridd i världen. Känn bördan lyfta från dina axlar när du lämnar över ditt webbplatsprojekt till min effektiva, förtroendeingivande och personliga process.

Du ska bli stolt över din nya hemsida!

Detta kan jag erbjuda dig:

Hemsida till fast pris

Anpassade projekt

Support & assistans

Hej, jag heter Johan.

Jag skapar webbplatser som ser lika bra ut som de fungerar.

.
Google listar hundratals webbdesigners i varje stad runt om i världen. Vissa är stora byråer med chefer, kontoansvariga, copywriters, grafiska formgivare, receptionister och har de har snygga kontor nere på fina gatan i stan. Somliga är en front för företag som lägger ut arbetet på entreprenad i låglöneländer. Andra är frilansare som jag.

Vi är beroende av vårt rykte och inser att vi bara är lika bra som vårt förra projekt. Och vi letar alltid efter det försprång som kommer att få våra kunder att sticka ut i en konkurrensutsatt värld.

Vi borde inte ha någon chans att konkurrera med dessa jättar.

Ändå är det några av oss som faktiskt lyckas även mot dessa odds.

Läs mer om min story här

Några tidigare projekt:

Skivtryck - Discrepublic

Sju butiker som förser musiker över hela Europa med cd, dvd och vinyl. Byggd med WooCommerce och en hel del specialfunktioner. Har stöttat dessa butiker med teknisk support sedan 2017.

Elisefarm Golf Club

En härlig anläggning mitt i Skåne med hotell, restaurang, prisbelönt golfbana, konferensanläggning, spa och snart en hel by!

Frisörgrossen - Trenza

Butik med WooCommerce åt en frisörgrossist. Byggde också deras B2C-butik, Trenza. Jag stöttade dem med kampanjer och ny grafik två gånger i veckan till hemsida samt Instagram och Facebook.

Nyrups Naturhotell

En helt unik anläggning i den skönaste av skånska bokskogar. Tvåspråkig sajt med WPML och integrering av bokning med FareHarbor. Har även gjort Camillas systersajt Robusta Äventyr.

Sveriges Orkesterförbund

Min första stora webbplats som jag byggde 2015, och jag har skött om sidan sedan dess. Sajten har också en butik skapad i WooCommerce.

Fotmedi

Har gjort ganska mycket för Åsa: Hemsida, logga till hennes skylt och arbetskläder samt en SMS-kampanj när hon startade upp 2020.

Mediform

Hemsida för en grupp osteopater och massörer i Sundsvall. Har även lett till nya projekt inom samma bransch, bl.a MediformAcademy, Svenska Osteopatförbundet och Skandinaviska Osteopathögskolan.

Min nyhetsblogg
Buko Beach Resort

Buko Beach Resort

Idag fräschade jag upp Buko Beach Resorts hemsida. Hemsidan blev genomgången från grunden. Buko har varit med mig sedan 2017.

läs mer
Ny hemsida

Ny hemsida

Min nya hemsida gick live precis! Kul att få förnya sig och prova nytt. Ut med det mörka och in med det vita igen.

läs mer
Buko Beach Resort

Buko Beach Resort

Idag fräschade jag upp Buko Beach Resorts hemsida. Hemsidan blev genomgången från grunden. Buko har varit med mig sedan 2017.

läs mer
Ny hemsida

Ny hemsida

Min nya hemsida gick live precis! Kul att få förnya sig och prova nytt. Ut med det mörka och in med det vita igen.

läs mer
Vad tycker mina kunder?

Elena Malmefeldt

Jag rekommenderar Johan varmt till er som vill ha professionell hjälp med er hemsida. För oss har det varit av stor betydelse att uppdraget inte har skett passivt, utan han har kommit med förslag både i funktion, design och ytterligare förbättringar som gjort att hemsidan ger ett helt annat intryck än det vi själva tog fram. Varmt tack för ditt engagemang och lyft av hemsidan!

Hälsokunskap / Wellness Screening

Amanda Svenonius

Johan har hjälpt oss bygga en hemsida på två olika språk. Tog över efter att ett liknande företag övergett ett sjunkande skepp och kvar stod vi med en oduglig sida och höga kostnader. Han redde upp oredan och vi är efter flera års samarbete fortfarande nöjda. Den enda jag skulle kontakta när det kommer till att göra hemsidor.

Webshoplagret

Åsa Spännargård

Vill passa på att tacka dig för allt fint och hjälpsamt samarbete med uppbyggnaden och förvaltningen av vår hemsida som nu fungerar så bra!

Intresseförening för Dialektisk Beteendeterapi

Leif Brand

Fixar alla problem, små som stora, ger inte upp, svarar alltid snabbt på frågor. Kommer alltid med förslag på förbättringar som hjälper din sida att växa och nå ut bättre! Super helt enkelt!

Brand New Balance

Angelica Edsfeldt

Det är många som berömmer vår hemsida. Och det är alltid lätt att jobba med Johan! Han är snabb och lyssnar på vad man vill, men kommer även med egna förslag. Och framför allt känns det som att Johan förstår precis hur jag vill ha det.

Aptitfabriken

Sofia Malmqvist

Johan har varit en av de bästa jag någonsin har anlitat – utan överdrift. Han har varit väldigt hjälpsam och mycket förstående med mina önskemål för min hemsida. Bortsett från det har han stora kunskaper i webbdesign och han delar gärna med sig värdefull information för att förbättra webbplatsens funktioner. Han byggde min hemsida efter mina skisser till 99% och jag är mer än nöjd med resultatet.

Sofia Malmqvist Productions

Freddie Roth

Otroligt nöjd med Johans arbete och förståelse för min/vår situation. Nu kan vi ägna mer tid åt det som vi faktiskt ska ägna vår tid åt. Tack för hjälpen.

Mv1

Elin Lilliebjelke

Via ett forum på Facebook nappade Johan på min fråga om ett problem med min hemsida. En halv arbetsdag hjälpte han mig att forska i problemet som tillslut löste sig, efter många om och men! En hjälpsam & godhjärtad person, som inte ger sig, är värd allt i världen när man själv inte förstår något i datavärldens teknik.

Fotograf ElinL