Ny prislista 2024

Jag vill här meddela om en nödvändig förändring. Från och med idag har jag inflationsjusterat mina supportavtal med ca 10% på grund av ökande kostnader. En del tjänster har samma pris och en del har blivit billigare.

Jag förstår att detta kan vara oväntat och jag är tacksam för din lojalitet. Som kompensation har jag redan lagt till en del nyttigt i mina avtal och kommer att tillföra mer under våren. Internet blir osäkrare och det krävs extra åtgärder för att hålla din närvaro på nätet säker!

Jag uppskattar din förståelse och om du har några frågor, är du välkommen att kontakta mig via epost.

Tack för att du valde mig som din partner.

Här är den aktuella prislistan.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *