Ring oss på 08-501 64 020 – vi är på plats idag mellan 07-12. Dock stängt under utbildning och möten.

Om oss

Vilka är ni egentligen?

Johan Linder Communication

Vi hjälper ägare av nätbutiker och webbsidor att få fler kunder och öka sin försäljning. Denna ganska löst sammansatta organisationen av oberoende konsulter leds av Johan Linder.

Vi är en samling svenska grafiker, webbmakare, specialister och programmerare med många års erfarenhet. Vi behärskar bl.a WordPress, PHP, Java, databaser, integrationer, teknik i allmänhet, sökmotoroptimering och grafisk design. Vi litar på varandra och jobbar alltid åt samma håll.

Dessutom har vi många års yrkesvana från service, industri och det offentliga. Det gör att vi kan ställa relevanta frågor och kan därför snabbt förstå era behov och önskemål.

Vi samarbetar i projekten allt efter behov. Vi arbetar från olika platser i världen och inte från ett ”fint kontor på fina gatan”. Ni betalar inte för höga fasta kostnader utan endast för det som ni och er webbsida verkligen behöver. Ganska klokt eller hur?

Vi ställer frågor och lyssnar

Alla kan sälja. Övertyga och skryta. Vi lever istället på våra kunskaper och erfarenheter.

Vi är lite tvärtom. Vi har inga anställda säljare, har inga ombud eller affiliates. Inga projektledare. Ingen dyr administration. Och det är vi ganska stolta över.

Våra kunder är våra bästa säljare. De blir nöjda och rekommenderar oss till andra. Det vi åstadkommer åt dem är vår bästa marknadskanal. Och ni pratar alltid direkt med dem som ska göra jobbet. Alltså inte med en säljare som kanske har sin egen provision i fokus, istället för era behov…

Vi har fötts med två öron och en mun. Det betyder att vi ska lyssna dubbelt så mycket som vi pratar.

Vi ställer frågor och ni ger svar. Vi ställer fler frågor och ni ger fler svar. Det är så vi jobbar. Skalar av allting som en lök, tills vi till 100% vet vad ni vill ha!

Idéen bakom vår webbsida

Vi inga fans av tingel-tangel. Vi älskar ren, enkel och hederlig kommunikation.

Ni ser inga animationer, blinkande text eller köpta bilder med glada människor i flotta kontor på fina gatan. Budskapet är det viktiga. Och resultatet. Färgskalan är Pantones färger för 2021.

Sidan byggdes med WordPress, Divi, WPML och Divi Toolbox, med stöd av bl.a Yoast SEO, Wordfence och Google reCaptcha3.

Kontakta Jolico

08-501 64 020

hej@jolico.se

Facebook Messenger

Följ Jolico på facebook

Pin It on Pinterest