Webbdesign:

Precis som ni vill ha det.

Konvertera besökare till kunder

Jag och mitt kreativa och erfarna team kommer att skapa en attraktiv webbplats som fungerar i dator, platta och mobiltelefon och som omvandlar era besökare till kunder, och hjälper er att uppnå era kort- och långsiktiga affärsmål.

Boka en förstudie!

Boka en utvärdering om hur er kommande hemsida kan bli till. Vi tar ett 30 minuters telefon- eller Skypemöte där vi går genom allting. Hela kostnaden drar jag av om ni beställer en ny hemsida av mig inom 14 dagar.

Min prislista:

Era önskemål avgör priset.

Ingen hemsida är den andra lik. Priset varierar beroende på designkraven och de funktioner som behövs.

Jag vet av egen erfarenhet att fasta priser sällan är fördelaktiga för er, eftersom de oftast begränsar er till era ursprungliga idéer. Jag vill inte begränsa er från att ändra design, inriktning eller lägga till nya funktioner. Jag ger er ett överslag baserat på vår inledande korrespondens. Mitt timpris är 799 kr (sept 2018: €77 $89). Rabatt ges till partners och idella organisationer.

Kalkylen baseras på antalet arbetstimmar som kommer att användas för sidans grunddesign, utveckling, underhåll, kommunikation och andra övergripande kostnader.

Det är viktigt att ni har en uppfattning om vilka funktioner ni vill att sidan ska innehålla och varifrån ni ska få ert innehåll. Om ni inte vet hur och var ni ska börja, oroa er inte. Jag hjälper er att komma igång på ett sätt som passar just er.

Boka en förstudie som ett första steg!

Landningssida - mellan 4.000-10.000

En fristående webbsida som skiljer sig från din vanliga webbplats. Landningssidor har normalt som mål att sälja en produkt eller tjänst. De brukar inte ha någon huvudmeny, detta för att begränsa alternativen för era besökare och styra dem mot ditt mål. En annan vanlig användning för en landningssida är för en enkel webbplats. Småföretag har kanske inte mycket innehåll att publicera och behöver inte så många sidor. Då kan en landningssida vara perfekt.

Normalsida - mellan 5.000-25.000
Den vanligaste typen av webbplatser jag bygger har 10-20 sidor som fungerar som er säljbroschyr på nätet, och har funktioner som kalender, anpassade formulär och bloggar. Denna sidan hjälper ert varumärke och marknadsför ert företag, visar upp era produkter och tjänster, och inspirerar försäljningen.
E-handel mellan 10.000-50.000
En e-handelsplats är en vanlig webbplats, men med en hel del tilläggsfunktioner och tjänster från tredje part, som specialtillägg och egna funktioner. Vanligtvis behöver de flesta av e-handelskunderna mycket vägledning och utbildning. Priset varierar beroende på antal produkter, integration med externa tjänster och anpassad funktionalitet som krävs för butiken, som:

  • Ställa in SSL
  • Ställa in betalningsvägar
  • Ställa in fraktberäkning
  • Ställa in momsberäkning
  • Stöd för flera språk
  • Olika priser per kundgrupp
  • Säkra eposthanteringen
Designskisser - från 5.000
Vanligtvis enas vi om en inriktning och jag bygger sidan direkt utifrån vår inledande diskussion. Om ni ändå behöver en designskiss för att godkänna mitt förslag, debiterar jag den faktiska timkostnaden för detta arbetet. Räkna med en arbetsdag per skiss av framsidan och en timme per undersida.
Mindre budget - mellan 2.000-3.000

Jag vet att många ideella och hemmabaserade företag inte har råd med en anpassad webbdesign. Jag har en lösning för detta. Välj en färdig mall, jag installerar tema och några vanliga tillägg på er webbplats och gör grundläggande inställningar. Sedan fortsätter ni på egen hand arbetet med att lägga in ert innehåll. För varje mall finns instruktioner på engelska och i somliga fall även video. Vill ni ha hjälp med att lägga in ert innehåll och bearbeta bilder ställer vi självfallet upp. Normal timtaxa debiteras för detta arbetet.

Processen:

Så här gör jag verklighet av era visioner.

Steg 1

Kontakt.

Hör av er. Berätta kortfattat vad ni vill ha. Eposta hej@jolico.se eller använd formuläret nedanför.

Om ni inte har en design?

Inga problem. Många av våra kunder vill att jag designar webbplatsen.

Jag behöver en lista över sidor och undersidor (inklusive antalet produkter i e-handel), designfunktioner och funktioner (t.ex. anpassad kontaktformulär, e-handel, blogg, etc.).

Ange tre av era favoritwebbplatser och vilka detaljer ni gillar där. Det brukar räcka för mig att komma igång.

Steg 2

Samtal.

En snabb kontakt via telefon, Skype eller e-post ger svar på om jag är rätt val för er och ert uppdrag, i annat fall rekommenderar jag er gärna en annan utvecklare

Steg 3

Kalkyl.

Jag granskar all er information ni gett mig och beräknar hur många timmar som behövs för att gemomföra ert projekt.

Normalt får ni en offert inom 2-3 arbetsdagar.
Mina villkor framgår av denna sidan.

Steg 4

Planering.

När ni har godkänt mina beräkningar och har signerat avtalet via Kivra, betalar ni förskottet och skickar mig ert innehåll. Därefter planerar jag uppdraget.

Vanligtvis startar jag inom 5 arbetsdagar för att kunna leverera er webbplats inom 3-4 veckor. Ibland går det dock snabbare!

Steg 5

Förskott.

Ett förskott på 50% är nödvändigt för att starta upp.

När allt är färdigt fakturerar jag er för de återstående timmarna samt allt det extra som ni beställt.

Steg 6

Uppstart.

Jag bygger er sida på en dold utvecklingsserver. Ni får en länk till sidan så att ni kan följa arbetets gång.

Snabb kommunikation är viktigt i detta skedet. Ni ger mig tydliga synpunkter och det ligger i ert intresse att ni besvarar mina frågor snabbt så att projektet inte fördröjs.

Steg 7

Tester.

Jag testar mitt arbete i de vanligaste moderna webbläsarna, dvs Safari, Chrome, Edge och Firefox.

Jag testar också med iPad och de vanligaste mobilerna.

Steg 8

Lansering.

Efter slutbetald faktura flyttar jag er nya webbplats till webbhotellet.

Därefter ser jag t.ex till att epost och kontaktformulär fungerar, installerar brandvägg och lägger in stöd för SEO, Google Analytics och Google Search Console.

Steg 9

Uppföljning.

Under de två första veckorna efteråt fixar jag mina misstag gratis. Tillägg och större ändringar debiteras enligt timtaxa.

Jag håller även tema och tillägg uppdaterade. Omsorgen övergår i ett supportavtal. Vill ni sköta om hemsidan själv? Inga problem. Hör av er i god tid innan.

Boka en förstudie!

Boka en utvärdering om hur er kommande hemsida kan bli till. Vi tar ett 30 minuters telefon- eller Skypemöte där vi går genom allting. Hela kostnaden drar jag av om ni beställer en ny hemsida av mig inom 14 dagar.

Ska vi jobba ihop?

Berätta vad ni vill ha. Kanske jag kan hjälpa er?

Skriv en rad:

Vad kan jag göra för er?

Följ Jolico:

Följ Jolico: