Webbdesign:

Precis som du vill ha det.

Konvertera besökare till kunder.

Vårt kreativa och erfarna team kommer att skapa en attraktiv webbplats som fungerar i dator, platta och mobiltelefon och som omvandlar dina besökare till kunder, och hjälper dig att uppnå dina kort- och långsiktiga affärsmål.

Vår prislista:

Dina önskemål avgör priset.

Ingen hemsida är den andra lik. Priset varierar beroende på designkraven och de funktioner som behövs.

Vi vet av egen erfarenhet att fasta priser sällan är fördelaktiga för dig, eftersom de oftast begränsar dig till dina ursprungliga idéer. Vi vill inte begränsa dig från att ändra design, inriktning eller lägga till nya funktioner. Vi ger dig ett överslag baserat på vår inledande korrespondens.

Kalkylen baseras på antalet arbetstimmar som kommer att användas för sidans grunddesign, utveckling, underhåll, kommunikation och andra övergripande kostnader.

Det är viktigt att du har en uppfattning om vilka funktioner du vill att sidan ska innehålla och varifrån du ska få ditt innehåll. Om du inte vet hur och var du ska börja, oroa dig inte. Vi hjälper dig att komma igång på ett sätt som passar just dig.

Landningssida - mellan 4.000-10.000
En fristående webbsida som skiljer sig från din vanliga webbplats. Landningssidor har normalt som mål att sälja en produkt eller tjänst. Den brukar inte ha någon huvudmeny, detta för att begränsa alternativen för dina besökare och styra dem mot ditt mål. En annan vanlig användning för en landningssida är för en enkel webbplats. Småföretag har kanske inte mycket innehåll att publicera och behöver inte så många sidor. Då kan en landningssida vara perfekt.
Normalsida - mellan 5.000-25.000
Den vanligaste typen av webbplatser vi bygger har 10-20 sidor som fungerar som din säljbroschyr på nätet, och har funktioner som kalender, anpassade formulär och bloggar. Denna sidan hjälper ditt varumärke och marknadsför ditt företag, visar upp dina produkter och tjänster, och inspirerar försäljningen.
E-handel mellan 10.000-50.000
En e-handelsplats är en vanlig webbplats, men med en hel del tilläggsfunktioner och tjänster från tredje part, som specialtillägg och egna funktioner. Vanligtvis behöver de flesta av e-handelskunderna mycket vägledning och utbildning. Priset varierar beroende på antal produkter, integration med externa tjänster och anpassad funktionalitet som krävs för butiken, som:

  • Ställa in SSL
  • Ställa in betalningsvägar
  • Ställa in fraktberäkning
  • Ställa in momsberäkning
  • Stöd för flera språk
  • Olika priser per kundgrupp
  • Säkra eposthanteringen
Designskisser - från 5.000
Vanligtvis enas vi om en inriktning och vi bygger sidan direkt utifrån vår inledande diskussion. Om du ändå behöver en designskiss för att godkänna vårt förslag, debiterar vi den faktiska timkostnaden för detta arbetet. Räkna med en arbetsdag per skiss av framsidan och en timme per undersida.
Mindre budget - mellan 2.000-3.000
Vi vet att många ideella och hemmabaserade företag inte har råd med en anpassad webbdesign. Vi har en lösning för detta. Välj en färdig mall, vi installerar tema och några vanliga tillägg på din webbplats och gör grundläggande inställningar. Sedan fortsätter du på egen hand arbetet med att lägga in ditt innehåll. För varje mall finns instruktioner på engelska och i somliga fall även video. Vill du ha hjälp med att lägga in ditt innehåll och bearbeta bilder ställer vi självfallet upp. Normal timtaxa debiteras för detta arbetet.

Processen:

Så här gör vi verklighet av dina visioner.

Steg 1

Kontakten.

Hör av dig. Berätta kortfattat vad du vill ha. Eposta hej@jolico.se eller använd formuläret nedanför.

Om du inte har en design?

Inga problem. Många av våra kunder vill att vi designar webbplatsen.

Vi behöver en lista över sidor och undersidor (inklusive antalet produkter i e-handel), designfunktioner och funktioner (t.ex. anpassad kontaktformulär, e-handel, blogg, etc.).

Ange tre av dina favoritwebbplatser och vilka detaljer du gillar där. Det brukar räcka för oss att komma igång.

Steg 2

Samtalet.

En snabb kontakt via telefon, Skype eller e-post svarar på om vi är rätt val för dig och ditt uppdrag, i annat fall rekommenderar vi dig gärna andra utvecklare

Steg 3

Kalkylen.

Vi granskar all din information du gett oss och beräknar antalet timmar som krävs för att slutföra ditt projekt.

Normalt återkommer vi med offert och avtalsförslag (se exempel) inom 2 arbetsdagar.

 

Steg 4

Planeringen.

När du har godkänt våra beräkningar och ger oss ett OK på avtalet, sänder du oss bilder, innehåll och betalar förskottet. Därefter planerar vi uppdraget.

Vanligtvis startar vi inom 5 arbetsdagar för att kunna leverera din webbplats inom 4-6 veckor.

Steg 5

Förskottet.

En förskott på 50% av beräknad kostnad är nödvändigt för att starta projektet.

När projektet är klart fakturerar vi dig för de återstående obetalda timmarna samt de extra arbeten du beställt.

Steg 6

Uppstarten.

Vi bygger din webbplats på vår utvecklingsserver.

Du får en länk till sidan så att du kan följa arbetets gång. Snabb kommunikation är viktigt i detta skedet. Du ger oss tydliga synpunkter och besvarar våra frågor snabbt så att projektet inte står stilla.

Steg 7

Testerna.

Vi testar vårt arbete i de vanligaste webbläsarna, dvs Safari, Chrome, Edge och Firefox. Vi testar också i iPad och de vanligaste mobilerna.

Om din webbplats ska fungera i utgångna eller ovanliga webbläsare debiterar vi extra för det.

Steg 8

Lanseringen.

Vi fakturerar för resterande timmar och när vi fått betalningen flyttar vi allt till dess slutdestination.

Där ser vi till att ditt kontaktformulär fungerar och vi säkrar upp allt med en bra brandvägg och lägger in stöd för Google Analytics och Search Console.

Steg 9

Uppföljning.

Under de två första veckorna efter lanseringen fixar vi misstag gratis. Tillägg och större ändringar debiteras dock enligt vår timtaxa.

Vi håller även sidan uppdaterad. Detta övergår i ett anpassat premiumpaket, enligt vårt avtal. Har du andra planer? Hör bara av dig i god tid innan.

 

Ring 010-511 10 35!

Vi har öppet vardagar 07.00–12.00 svensk tid.

OBS. Under utbildning och kundmöte stänger vi av telefonen för att kunna fokusera bättre.

Skriv en rad:

Vad kan vi göra för dig?

Följ oss:

Följ oss: