Nu är jag Billmate-partner

Jag inleder samarbete med Billmate idag. Jag har utvärderat flera betalningslösningar för mina e-handelskunder och kommit fram till att Billmate med sin helhetslösning ger mina kunder mest valuta för pengen.

Med Billmate betalar du ingen fast månadskostnad, endast en andel av omsättningen. Och dina kunder får möjlighet att betala med kort, Swish, faktura med möjlighet för delbetalning och bankbetalning i en och samma kassa. Och har du ytterligare önskemål erbjuder de lösningar för t.ex prenumerationer och betalning i din fysiska butik.

Billmate är smidigare att integrera i WooCommerce än vissa av konkurrenterna och deras support är vänlig, snabb och effektiv.
Prata Billmate och betalningslösningar med mig. Jag lovar att du ska bli nöjd!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *